Home Facebook Instagram Youtube Shop

24h comics

        

        

        

        

        

Povestea din spatele comicului de 24h e simpla: E un fenomen popular printre pasionatii de banda desenata din toata lumea, care a pornit acum 20 de ani dintr-o provocare facuta mai mult in gluma de catre Scott McCloud. Mai multe detalii despre cum a inceput aici.

Pe scurt, oameni pasionati de comics se aduna intr-un loc si timp de 24 de ore imagineaza si deseneaza o poveste in 24 de pagini (sau 100 cadre minim pentru cine lucreaza digital, si nu in format standard). Nu e un concurs, nu e cu premii si nu are alt scop decat desenul si voia buna (desi s-au gasit unii binenteles, ca in Romania, sa se ia de mine porma, intarindu-mi convingerea ca in tara noastra nu e nimeni prost, toti suntem peste medie).

Eu am participat la prima editie care s-a organizat la noi, 11-12 iunie, prin bunavointa Veronicai Solomon, care s-a ocupat de eveniment. Am fost multi oameni care am inceput insa doar 3 care am terminat toate cele 24 de cadre (nu i-am numarat eu, mi-a spus Veronica).

Ma bucur ca s-a facut, sunt multumit de rezultat si sper sa se mai intample. Stilurile de lucru au fost destul de diferite, si ma bucur ca a mea nu semana cu nici o alta.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

1 Comment

    Foarte drăguț! Esti talentat 🙂

Leave a Reply